Netordbog
Home Site map
Hvis du er under 18, forlader dette websted!

Netordbog. Ordbogsopslag


Informationsordbogen - vis begreb Betaversionen af det nye ordbogen. Du logger ind, som du plejer, men du skal bruge dette linkhver gang du vil bruge det netordbog ordbogen. Har du brug for hjælp her og nu? Så husk, at du altid kan chatte med os. Søgning på “netordbog” i Den Danske Ordbog. Find betydning, stavning, synonymer og meget mere i moderne dansk. Den Danske Netordbog var en korpus-baseret dansk ordbog, der blev udgivet af Center for Leksikografi og lå frit tilgængeligt på nettet. Den blev lukket den Italiensk-Dansk, Den Danske Netordbog, Dansk-Arabisk / Arabisk-Dansk, Ordbogen over Faste Vendinger, Musikordbogen, Ejendomsordbog Fransk- Dansk. Den Danske Netordbog er en yderst omfattende ordbog med mere end forskellige opslagsord og en lang række oplysninger, herunder grammatik.


Contents:


Der sker i netordbog store ting med Ordbogen, og vi er klar til at netordbog døren på klem for de nysgerrige. Betaversionen af det nye ordbogen. Ordbogen kan også være speciel Du bruger sikkert allerede en eller flere af vores almensproglige ordbøger, men vidste du, at vi også tilbyder et hav af specialordbøger online? Du kan for eksempel få hjælp, når du skal rime, forstå kemiske formler, udarbejde internationale regnskaber, forstå musikbegreber eller købe hus på den franske riviera . Ordbogen A/S is an online education and language technology company located in Odense, Denmark. It is Denmark's largest web-based dictionary company, with more than digital dictionaries and 1+ million article searches per day. The name Ordbogen means the dictionary in Danish. Sund krop Der sker i øjeblikket store ting med Netordbog, og vi netordbog klar til at åbne døren på klem for de nysgerrige. Betaversionen af det nye ordbogen.

Den Danske Netordbog er en yderst omfattende ordbog med mere end forskellige opslagsord og en lang række oplysninger, herunder grammatik. Den Danske Online Ordbog er en gratis dansk netordbog med fonetisk søgning. Ord som rimer på "netordbog" Ord som kan dannes af "netordbog". Nordisk Netordbog. Selv om vi i Norden forstår hinandens sprog, ved vi ikke nødvendigvis, hvad de enkelte ord hedder på de andre sprog, vi kan ikke stave dem. Den Danske Online Ordbog er en gratis dansk netordbog med fonetisk søgning. Ord som rimer på "netordbog" Ord som kan dannes af "netordbog". Nordisk Netordbog. Selv om vi i Norden forstår hinandens sprog, ved vi ikke nødvendigvis, hvad de enkelte ord hedder på de andre sprog, vi kan ikke stave dem. Underkategori af elektronisk ordbog der er online tilgængelig, dvs. i dag i praksis en ordbog der er tilgængelig via internettet. Synonym: netordbog. Klynger. aug Den store, danske netordbog Den Danske Ordbog har fra onsdag tilføjet ' nye' opslagsord til deres hjemmeside, og det betyder. jun Den Danske Netordbog synger på sidste vers. Hvis ikke der fra politisk side gives støtte til det videre arbejde, vil den blive lukket og slukket Den Danske Online Ordbog er en gratis dansk netordbog med fonetisk søgning.

 

NETORDBOG - katarina den store. Populær netordbog er tæt på at lukke

Selv om vi i Norden forstår hinandens netordbog, ved vi ikke nødvendigvis, hvad de netordbog ord hedder på de andre sprog, vi kan ikke stave dem mv. Projektet udviklede flersproglige søgemaskiner, som kan bruges i to forskellige anvendelser: Efter forundersøgelse af mulige systemarkitekturer udviklede stærk orgasme sex en prototypisk opslagstjeneste, hvor man kan slå op ord i eksisterende leksikalske ressourcer Skandinavisk ordbog, Lexin ordbøger, etc. Det var målsætningen at demonstrere, at man kan bygge en webserver og et webstedhvor nordiske brugere i en grænseflade på deres eget sprog kan slå op i alle de ordbøger og lexikasom blev gjort tilgængelige i projektet.


Den Danske Netordbog netordbog Home Serv Delivery, LLC © - NetBags. We would like to show you a description here but the site won’t allow us.

"Den Danske Netordbog". og Norddahl, Bjarni Bergenholtz, Henning (redaktører) . Verdens største ordbog. Odensen: ceigi.krafthingst.com

Denne ordbog er en stor almensproglig danskordbog, som er tænkt som hjælpeværktøj i forbindelse med tvivl og usikkerhed, når man skriver eller læser en dansk tekst eller vil have viden om det danske sprog. Den Danske Netordbog er en yderst omfattende ordbog med mere end

Den Danske Netordbog var en korpus-baseret dansk ordbog, der blev udgivet af Center for Leksikografi og lå frit tilgængeligt på nettet. Den blev lukket den Italiensk-Dansk, Den Danske Netordbog, Dansk-Arabisk / Arabisk-Dansk, Ordbogen over Faste Vendinger, Musikordbogen, Ejendomsordbog Fransk- Dansk. Den Danske Netordbog er en yderst omfattende ordbog med mere end forskellige opslagsord og en lang række oplysninger, herunder grammatik. Sentence and Text Search. Use this to find matches in the example sentences and texts. You can type a whole word, just part of a word, or a phrase.


Netordbog, tæpperenser sofa Seneste nyt

Din profil kan bruges på business. Du kan altid logge ud eller opdatere dine netordbog ved at klikke på dit profilnavn. kræft biologi

Many studies have shown netordbog green tea can increase fat burning and help you lose weight. Let me explain how that works. Green tea is more than just hot, flavored water.


Til både privat og professionel brug. Et væld af sprog. Dækker mange specialområder inden for bl.a. teknik, business, informatik, medicin, jura og miljø. Køb adgang her. Forklaringer Generelt: En ordbogsartikel består af opslagsordet, grammatiske angivelser bestående af ordklasse og fleksion samt eventuelle anmærkninger. Notabag is a smart combination of a bag and a backpack. It is an eco-friendly solution that simplifies our active lifestyle. Navigationsmenu

  • Kathrine Brosbøl Eriksen Ordbogen - under ombygning!
  • perfekt længde af penis

    Følge: Hairy bikers opskrifter » »

    Tidligere: « « Spangsberg lagersalg århus

Kategorier